Leef!

Leef! is het gratis magazine van Service Apotheek. Vier keer per jaar ligt er in uw Service Apotheek een nieuw nummer van dit inspirerende magazine voor u klaar. Met openhartige interviews met bekende en onbekende Nederlanders. Antwoord op uw medische vragen. Heldere, eerlijke informatie over gezondheid en geneesmiddelengebruik. Kans op gratis boeken, gadgets en onvergetelijke uitstapjes. Een puzzel waarmee u leuke prijzen kunt winnen, tips en nog veel meer….

Nieuwsgierig? Ga naar uw Service Apotheek voor het nieuwste nummer. Of lees Leef! magazine online. 

Hoofd Onderzoek Vumc Alzheimercentrum - Wiesje van der Flier

Alzheimer is een complexe ziekte

Lees het interview met Wiesje van der Flier, hoofd Onderzoek Vumc Alzheimercentrum. Dementie gaat ons allemaal aan. Nu we over het algemeen ouder worden, krijgt een op de vijf mensen er ergens in zijn of haar leven mee te maken. De meest voorkomende vorm is Alzheimer. Prof. dr. Wiesje van der Flier is als hoofd Onderzoek in het VUmc Alzheimercentrum op zoek naar oplossingen om Alzheimer te genezen en liefst nog te voorkomen.

Archief Leef!


Bent u op zoek naar een vorige uitgave van Leef! magazine? De laatste edities hebben wij voor u op een rijtje gezet! Zo kunt u online alle artikelen nog eens rustig nalezen. Klik hier.

Leef! Voordeelcheques


Profiteren van aantrekkelijke kortingen?
Gebruik de voordeelcheques uit Leef! 94 of print ze hier.

U krijgt o.a. korting op SAM Vitamine D3, SAM Multivitamine, SAM Handcrème, A. Vogel oorspray, SAM Vitamine B12, Bio Quinon, SAM Vaseline Paraffine, Leefit Multi 60+, Anabox Regenboog Medicijndoos, SAM Keelzuig. 

Thema: Chronisch ziek

Leven met een chronische ziekte

Een chronische aandoening als diabetes vraagt veel van iemand. U zult zich aan de diabetes moeten aanpassen. Maar dit hoeft geen belemmering te zijn voor een aangenaam leven! 

Hugo Borst


Hugo Borst is schrijver, radiopresentator, voetbalanalist en tv-persoonlijkheid.Bekend van onder meer de boeken over zijn moeder die aan Alzheimer lijdt. In 2016 schreef hij samen met Carin Gaemers het manifest Scherp op Ouderenzorg, met tien verbeterpunten voor de zorg in verpleeghuizen.

Prijswinnaars

In iedere Leef! maakt u kans op leuke prijzen; van boeken en gadgets tot vrijkaartjes voor onvergetelijke uitstapjes. Bekijk hier de prijswinnaars van de vorige editie Leef! magazine.

Puzzel

Puzzel mee voor het goede doel. In 2017 gaat de meeropbrengst van de vier puzzels naar het Ronald McDonald Kinderfonds.  Klik hier voor de puzzel.